0
Evroliga

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije Play Off Polufinale season 2018-2019 Crvena Zvezda v Mega Bemax Billy Baron Belgrade, 06.02.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MNOGO JE SMEŠNO, PA BILI SU KORACI PROTIV PARTIZANA: Bili Beron priznao da nije baš sve bilo regularno! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.24 u 14:08

Priznao je da su bili koraci!

Bili Beron, bivši košarkaš Crvene zvezde, odlučio je da se povuče iz profesionalnog sporta i uputio emotivnu oproštajnu poruku javnosti povodom kraja svoje karijere.

Pre samo dve nedelje, Beron je potpisao ugovor sa Šangaj Šarksima, ali je ubrzo nakon toga doneo odluku da završi svoju sportsku karijeru.

Amerikanac je u razgovoru za Meridian Sport pričao o brojnim temama, Zvezdi, navijačima, ali i o ozloglašenom previdu sudija kada je narpavio korake.

„Osećaj koji sam imao dok sam igrao tamo, nisam imao nigde drugde. Ni na koledžu, ni u srednjoj školi, ni u jednom drugom timu. Kada vas toliki broj navijača podržava, i kada su tako lojalni, to sam mnogo cenio i obožavao. Takođe, bili smo prilično uspešni, pobeđivali smo, vratili tim u Evroligu. Mnogo mi je značilo, kao i za moju karijeru. Kao da sam pravio temelje za svoj drugi dom. Uvek ću ceniti to mesto“, jasan je Beron.

„Kada mi deca porastu, želim da ih dovedem u Srbiju, to mi je veoma važno. Da im pokažem koliko je tu važna košarka, da im pokažem gde sam igrao. Voleo bih da vide jedan derbi između Crvene zvezde i Partizana, osete tu atmosferu. Sve to mi nedostaje i definitivno ću se vratiti. Takođe, ako na bilo koji način mogu da pomognem Crvenoj zvezdi, ovde u Americi ili bilo gde, uvek sam tu“, dodao je.

„Uvek sam mislio da sam igrač za Evroligu jer sam imao to samopouzdanje, ali sam tada u očima svih postao. Dokazao sam da mogu da igram na visokom nivou i pobeđujem. Uz to, tu je srpski play-off sa Partizanom. Bila je to luda serija. U dvorani je bilo kao u sauni, utakmica se konstanto prekidala zbog ubacivanja predmeta. Bilo je ludo i na kraju smo pobedili. Naravno, bili su koraci, to svi znamo i mnogo je smešno kad se setim toga… Imam mnogo lepih sećanja“, zaključio je Beron za pomenuti medij.
 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Billy Baron (@billybaron_)

12
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter