0
Domaći fudbal
Bruno Duarte, Timi Maks Elšnik

FOTO: Starsport

BRAZILAC ZALJUBLJEN U DELIJE, TVRDI DA SE TO MALO GDE VIĐA: Duarte govorio o navijačima, ali i o ambicijama kluba!

Objavljeno: 14.10.24 u 11:08

Potpuno se prilagodio na Srbiju!

Bruno Duarte ispostavio se kao pun pogodak uprave Crvene zvezde ovog leta, em je postigao gol iz prvog dodira sa loptom, em je tresao i mrežu protiv Bodea.

Brazilac se jako brzo privikao na Srbiju, a svestan je i koliko su navijači ovde strastveni.

„Takmičenje u prvenstvu nastavljamo već u petak, a očekuje nas meč protiv ekipe koja se nalazi u gornjem delu tabele. Pred nama je zahtevna utakmica, ali smo spremni da pružimo kvalitetnu partiju, kako bismo osvojili tri važna boda i nastavili pobednički niz u domaćem prvenstvu„, istakao je Bruno Duarte, prenosi zvanični sajt kluba.

„Navijači se uvek užele klupskog fudbala tokom reprezentativnog ciklusa, ali se i mi igrači uželimo utakmica koje igramo pred njima. Siguran sam da će doći da nas podrže u velikom broju, kao što su to činili od početka sezone. Od kada sam došao u klub, oduševljen sam navijačima, ovakva ljubav prema klubu se retko viđa. Uz to znam da i košarkaši igraju u petak, pa će svi posle naše utakmice moći da bodre i Zvezdine košarkaše.“

„Petak je dan za sve zvezdaše, siguran sam da će uživati. Verujem da će u velikom broju doći na stadion, iako je radni dan. Očekujemo ih na Marakani i radujemo se što ćemo ih ponovo videti na tribinama„, zaključio je Duarte.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter