0
Fudbal
Partizan v Vojvodina Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

VOŠA PRIMILA POKER OD ZENITA: Lalatović ističe naivno primljene golove! (FOTO)

Objavljeno: 13.10.24 u 10:52

Trener Vojvodine pohvalio igru svog tima:“Primili smo naivne golove, ali oni su evropska klasa“!

Fudbaleri Vojvodine gostovali su u Rusiji tokom reprezentativne pauze i tom prilikom odigrali utakmicu sa Zenitom na kojoj su poraženi sa ubedljivih 4-1. Jedini gol za Novosađane je postigao Crnomarković.

Trener novosadskih crveno-belih, Nenad Lalatović, nakon meča je dao izjavu za sajt kluba. On je naveo:

Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri. Mi smo stigli u pet ujutru, nismo ni imali mnogo sna, a došli smo i bez naša četiri reprezentativca. Prvi gol smo primili iz ofsajda, ali to ne umanjuje pobedu Zenita. Posle smo igrali kako sam želeo, ali smo kasnije primili malo naivne golove. Međutim, videlo se da je Zenit klasa i veliki klub, sa sjajnim igračima, odličnim strancima koji prave razliku. Parirali smo bez naših standardnih igrača koliko smo mogli. Okrećemo se našem prvenstvu, ja sam tek preuzeo tim i igrači moraju da se naviknu na moj stil igre, jer moraju da nauče da igraju još agresivnije, još bliže igraču da bi rezultati bili bolji- rekao je srpski stručnjak.

Trener Vojvodine ocenjuje Zenit kao jedan od boljih timova u Evropi:

Zenit sa ovakvim timom i sa ovakvom igrom bi mogao mnogo da uradi u Evropi. Ne mogu možda da kažem u Ligi šampiona, ali u Ligi Evrope definitivno. Imaju mnogo kvalitetnih stranaca koji prave razliku. Kao ekipa igraju u oba pravca, imaju brzinu, napadaju prostor, igraju dobro i bez lopte. Kada se budete vratili u evropska takmičenja, siguran sam da ćete imati zapaženu ulogu- zaključio je Lalatović.

Vojvodina u subotu kostuje Jedinstvu, kada će Nenad Lalatović zvanično debitovati na klupi Novosađana.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter