0
Fudbal

from left Milos Jojic Sasa Zdjelar Aleksandar Miljkovic Lazar Pavlovic Ricardo Gomes Sinisa Sanicanin Danilo Pantic Slobodan Urosevic tim ekipa ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SUNOVRAT SUPERTALENTOVANOG IGRAČA PARTIZANA: Od Mančestera do treće lige Srbije za par godina! (FOTO)

Objavljeno: 13.10.24 u 11:47

Lazar Pavlović, nekada velika nada Partizana, danas igra u Srpskoj ligi Beograd, pokušavajući da oživi karijeru!

Lazar Pavlović, nekadašnji talentovani vezista i nosilac „desetke“ u Partizanu, važio je za svetlu budućnost kluba i srpskog fudbala. Debitovao je 2019. pod vođstvom Sava Miloševića, čak igrao i protiv Junajteda na stadionu u Humskoj ali posle obećavajućeg starta njegova karijera krenula je nizbrdo.

Nakon neuspešnih epizoda u AEL-u, Radničkom Niš, Voždovcu i IMT-u, nedavno je osvanula fotografija na kojoj se nalazi Pavlović koji je završio u Srpskoj ligi Beograd, gde igra za FK Ušće, inače drugi tim IMT-a.

Sa svega 22 godine, Pavlović još ima šansu da se vrati, ali za sada se njegov put opisuje kao jedan od najvećih padova među mladim fudbalskim talentima u Srbiji.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter