0
Košarka

Mario Hezonja (FOTO: Starsport)

REAL JE U BAŠ LOŠOJ FORMI: Madriđani nakon podebede nad Partizanom doživeli još jedan šokantan poraz!

Objavljeno: 13.10.24 u 16:17

Ćus Mateo na tankom ledu!

Košarkaši Real Madrida doživeli su još jedan neugodan poraz u domaćem takmičenju, ubrzo nakon što su slavili na svom parketu protiv Partizana. U trećem kolu Lige Endesa, Bilbao ih je savladao rezultatom 83:79.

Real Madrid se suočava s turbulentnim početkom sezone, s obzirom na to da su pretrpeli poraze u finalu Superkupa, kao i u domaćem prvenstvu i Evroligi, a jedinu svetlu tačku predstavlja tesna pobeda nad Partizanom i Saragosom u španskoj ligi.

U duelu protiv Bilbaa, domaćin je kontrolisao ritam igre od samog starta. Iako je prednost na početku poslednje četvrtine iznosila svega jedan poen, Bilbao je uspešno odoleo naletima Reala. U završnici, Madrid je stigao na korak do izjednačenja (78:77), ali su domaćini preciznim izvođenjem slobodnih bacanja osigurali pobedu.

Kulamae je predvodio Bilbao sa 18 poena, dok su De Rajder i Džons ubacili po 11. Zoran Dragić je dodao 10 poena. Na strani Reala, Gabrijel Dek je bio najefikasniji sa 23 poena, Mario Hezonja je postigao 18, a Fakundo Kampaco je ostvario 16 poena i osam asistencija.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter