0
Fudbal

Serbia's head coach Dragan Stojkovic and Dusan Tadic attend an training session ahead of the UEFA Euro 2024 football Championship, on June 12. 2024. in Augsburg, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PIKSI ZVAO KAPITENA NAZAD: Dušan Tadić rekao NE!?

Objavljeno: 13.10.24 u 15:12

Turski mediji pišu da je igrač Fenerbahčea pozvan za reprezentaciju!

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi pokušao je da vrati Dušana Tadića iz reprezentativne penzije nakon njegovih sjajnih partija u Fenerbahčeu, gde je postigao pet golova i imao šest asistencija na 13 utakmica.

Ovo vest je preneo turski list „fanatik“ uz obrazloženje da je Stojković dobio odričan odgovor zbog namere bivšeg igrača Ajaksa da se posveti klupskom fudbalu.

Bivši kapiten Srbije se povukao iz nacionalnog tima nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Stojković je nakon toga dao izjavu za medije gde je naveo da poštuje odluku svog doskorašnjeg kapitena.

Dušan Tadić je stigao u Fenerbahče jula 2023. godine iz redova Ajaksa, gde je postao legenda kluba i bio nadomak ulaska u finale lige šampiona.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter