0
Evropske lige

Erling Haaland Srbija v Norveska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 02.06.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NORVEŽANIN NA RASKRSNICI: Haland se seli na Pirineje!? (FOTO)

Objavljeno: 13.10.24 u 14:47

Real Madrid ili Barselona!

Snažni norveški napadač, Erling Haland, prema pisanju Španskih medija ima nameru da napusti svoj sadašnji tim i preseli se u Španiju, leta 2025. godine. Član Mančester Sitija ima sjajnu sezonu i već je postigao 10 golova na 7 utakmica.

Međutim, Građani se nalaze na sudu u vezi kršenja finansijskog fer pleja pa španski mediji uveliko sele Norvežanina na Pirinejsko poluostrvo. Po njihovima navodima, za njega su zainteresovani Real Madrid, Barselona i PSŽ, ali on nema nameru da se seli u Francusku.

Haland ima ugovor sa Sitijem do 2027, a u njihovom dresu je odigrao 108 utakmica u svim takmičenjima a postigao 101, u premijerligaškim mečevima je još impresivniji pa na 73 meča ima isto toliko golova. U dosadašnjoj karijeri pored Sitija, igrao je još za Borusiju Dortmund, Salzburg i Molde.

Standings provided by Sofascore

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter