0
Košarka

Mario Hezonja during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Real Madrid and Crvena Zvezda at Wizink Center on March 29, 2024 in Madrid, Spain. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

MARIO HEZONJA JAVNO KRITIKOVAO TRENERA REALA: Madriđani napravili novi kiks, hrvatski košarkaš je itekako imao šta da kaže!

Objavljeno: 13.10.24 u 19:00

Odgovorio je nakon meča trener, Ćus Mateo!

Real Madrid je ponovo razočarao svoje pristalice nakon pobede nad Partizanom u Evroligi, kada je danas poražen u trećem kolu španske ACB lige od Bilbaa rezultatom 83:79.

Ovo je bio njihov drugi poraz u tri odigrane utakmice, što je izazvalo dodatne tenzije unutar tima.

Problemi u Realu postali su očigledni tokom poluvremena današnje utakmice, kada je Mario Hezonja, jedan od ključnih igrača, izneo javnu kritiku na račun trenera Ćusa Matea.

Dobro smo počeli, ali nas (Ćus) menja i ne ubrzavamo tempo sa novim momcima. Moraćemo mnogo da se oznojimo ako želimo da uspemo nešto da uradimo ove godine – izjavio je Hezonja za “Movistar+“.

Posle utakmice, novinari su zatražili od Matea komentar na Hezonjin prigovor.

Ako je tako, ne znam… mi smo uvek, uvek zajedno. Mogu da razumem određeni trenutak frustracije, ali mi nismo ljudi koji vole da to emituju ako je to kritika bilo koga. Smirite se i nastavite da radite, to je ono što moramo da uradimo – odgovorio je trener Reala, pokušavajući da smiri situaciju unutar tima.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter