1
Košarka

Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on October 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ALEN SMAILAGIĆ: „Naravno da ću se vratiti u Partizan“

Objavljeno: 13.10.24 u 17:16

„Ja sam dete Partizana“

Alen Smailagić, košarkaš litvanskog Žalgirisa, otkrio je da planira povratak u Partizan, iz kog je ovog leta otišao nakon tri sezone u crno-belom dresu. Smailagić je nedavno prešao u redove giganta iz Kaunasa, ali se još uvek privikava na novu sredinu, a trener Andrea Trinkijeri već je izneo kritike na njegov račun.

Iako se trenutno nalazi u fazi prilagođavanja, Smailagić je čvrsto uveren da će se jednog dana vratiti u klub iz Beograda.

Naravno da ću se vratiti u Partizan, ja sam dete Partizana – rekao je Smailagić za „Basket News“.

Smailagić se osvrnuo na vreme provedeno u Partizanu i govorio o razlici između beogradskog i litvanskog kluba.

Proveo sam sjajno vreme u Partizanu. Partizan je veliko ime u košarci, Žalgiris je najveći klub u Litvaniji. Sa te strane skoro je isto. Ali i dalje mi nedostaje porodica i neki prijatelji –  istakao je Smailagić.

2
0
1 Komentara
  1. Nije nikakva tajna da KKP ozbiljno naleto racuna na Lesora, Čima Monekea i Lučića kao na slobodne igrače… Smailagić i Avramović su kandidati kroz sporazum klubova….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter