0
Evroliga
Crvena Zvezda v Baskonia Vitoria Gasteiz Turkish Airlines EuroLeague

delije, navijaci, fans, supporters, zastave, during the 2024/2025 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on October 09, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Vatroslav Hladny/Starsport.rs ©)

ZVEZDA JEDNA OD RETKIH PERFEKTNIH NA POČETKU EVROLIGE: Incijalna tabela Evrolige izgleda ovako, evo gde je Partizan!

Objavljeno: 12.10.24 u 08:15

Crno-beli su navikli da gube na startu, pa da se kasnije eksponencijalno tokom sezone dižu!

Odigrana su prva dva kola Evrolige, a presek stanja nakon uvodnih mečeva je prilično polarizujući kada su srpski klubovi u pitanju.

Naime, Crvena zvezda je u samom vrhu tabele, zajedno sa Panatom, Fenerom i Monakom čini jedini neporaženi četverac u takmičenju.

Zbog nešto slabije koš razlike od pomenutih konkurenata, crveno-beli se nalaze na četvrtoj poziciji tabele elitnog evropskog takmičenja.

Sa druge strane, Partizan je u kvartetu koji još uvek nema pobedu, a osim crno-belih pri dnu tabele su Pariz, Virtus i Alba.

Tim Željka Obradovića je imao dva jako teška gostovanja na startu sezone, pa se tek od naredne nedelje očekuje da budu oni pravi.

Standings provided by Sofascore

 

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter