0
Fudbal
UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade

Milan Pavkov Joel Matip UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 6. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

SVEDOK MAGIJE MILANA PAVKOVA IDE U PENZIJU: Štoper Liverpula koji je sa Van Dajkom pokušao da zaustavi Zvezdu na Marakani objavio kraj karijere! (FOTO)

Objavljeno: 12.10.24 u 14:47

Dosta dobra karijera Kamerunca!

Crvena zvezda je šestog novembra 2018. godine napravila najveće čudo u svojoj modernoj istoriji, te nošena Milanom Pavkovom srušila velikI Liverpul na Marakani.

Tadašnja odbrana Redsa važila je za najbolju na svetu, a kasnije se ispostavilo da to i jeste, jer je osvojila Ligu šampiona na senzacionalan način.

Uz Virdžila van Dajka drugu kulu u defanzivnom bedemu Jirgena Klopa, činio je Žoel Matip, fenomenalni kamerunski štoper, koji je odlučio da se povuče iz fudbala.

Defanzivac ima 33 godine, a za nacionalni tim Kameruna je na 27 mečeva postigao jedan gol, ali ima i nastupe na najvećim svetskim takmičenjima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter