0
Fudbal
SRBIJA SVAJCARSKA 16

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR PIKSI ZADOVOLJAN POBEDOM: „Lepo veče u Leskovcu za srpski fudbal“ (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.24 u 23:18

„Nekoliko stvari se desilo večeras“

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, izrazio je veliko zadovoljstvo nakon pobede nad Švajcarskom (2:0) u trećem kolu Lige nacija.

Stojković je naglasio da je njegova ekipa odigrala zrelu i disciplinovanu utakmicu, ostvarivši zasluženu pobedu.

Ono što smo i najavljivali. Utakmica je bila baš takva, a to je da je bila teška i takmičarska. Mislim da smo u ovom drugom delu odigrali zrelo i pametno. Rekao bih sa puno požrtvovanja, borbenosti i discipline u taktičkim zamislima. Lepa pobeda, negde smo i zaslužili gledajući šanse koje smo stvorili. Lepo veče u Leskovcu za srpski fudbal – izjavio je Stojković za „Arenu sport“.

Selektor je potom izdvojio nekoliko ključnih trenutaka sa meča.

Nekoliko stvari se desilo večeras, a to je gol koji je Mitrović postigao zaista spada u red najlepših. Fenomenalan gol, onda je mali Andrija debitovao sa 17 godina, onda je Rajković bio fenomenalan pored odbranjenog penala. Zaista je i ulazak Luke Jovića bio fenomenalan. Odmah po ulasku mrtva šansa, pa udarac glavom što on retko promašuje. Želeli smo tu pobedu.

Međutim, tim je zadesio i peh, povreda Saše Lukića.

Jeste, u pitanju je ligament desnog ramena. Stepen povrede u ovom momentu zaista ne znam, ali 99 odsto neće putovati s nama u Španiju – zaključio je Stojković.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter