0
Košarka
BC Partizan

FOTO: X/BC Partizan

PARTIZAN STIGAO U PODGORICU – MARIO NAKIĆ SUMIRAO UTISKE IZ MADRIDA: „Ostaje žal za tom utakmicom“ (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.24 u 22:49

„Bukvalno nemamo vremena ni da razmišljamo o utakmici od sinoć“

Košarkaši Partizana sinoć su pretrpeli poraz od Real Madrida rezultatom 93:86 u drugom kolu Evrolige, a već danas su sleteli u Podgoricu, gde ih sutra očekuje meč protiv SC Derbija u četvrtom kolu AdmiralBet ABA lige.

Danas smo stigli iz Madrida. Bukvalno nemamo vremena ni da razmišljamo o utakmici od sinoć, ni da gledamo snimak. Bukvalno odmah se fokusiramo na SC Derbi. Teška utakmica sigurno. Moramo da nađemo snagu i koncentraciju da izađemo što bolje možemo. Iskoristli smo trening da proemo kroz njihove akcije i dogovorimo se šta ttreba da uradimo na utakmici. Da skupimo snagu, koncentraciju i energiju da odigramo dobru utakmicu, pa da se spremamo za duplo kolo Evrolige – izjavio je Nakić za klupski YouTube kanal.

Ova utakmica protiv Reala bila je posebna za Nakića jer mu je to bio debi u Evroligi, a interesantno je da je upravo on postigao prvih pet poena na meču.

Ostaje žal za tom utakmicom, mislim da smo se borili do kraja, i oni su se nudili u nekim momentima. Nisu ni oni u nekoj sjajnoj formi, a mi se nekako još pronalazimo, upoznajemo. Bilo je dosta dobrih stvari, i nekih koje nisu bile dobre, ali radićemo da ih ispravimo i bićemo bolji sigurno. 

Srećan sam što sam mogao da debitujem protiv takve ekipe poput Reala, posebna utakmica za mene, voleo bih da smo mogli da pobedimo, ali idemo dalje – zaključio je Nakić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter