1
Evroliga
KK PARTIZAN MEDIA DAY 01

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN PRAKTIČNO DOBIJA JOŠ JEDNOG GRATIS IGRAČA: Maestralan posao crno-belih u vezi sa američkim bekom!

Objavljeno: 11.10.24 u 11:49

Partizan sjajno prošao!

Partizan nije uspeo da ostvari pobedu ni na drugom uzastopnom gostovanju u Španiji u drugom kolu Evrolige. Nakon poraza od Baskonijecrno-beli su izgubili i od Real Madrida u „Vizink centru“, gde je domaći tim slavio rezultatom 93:86.

Ipak, crno-beli se iz Madirda vraćaju jači za pojačanje jer će se, zajedno s ekipom preko Podgorice, u Beograd vratiti i Dvejn Vašington, koji je završio sa administrativnim obavezama u Americi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Crno-beli su za njegov trejd dobili milion dolara, a takođe i igrača čija će plata time biti pokrivena, pa se može reći da je Partizan dobio jednog gratis igrača za ovu sezonu, ako planiraju da reinvestiraju tih milion dolara.

8
1
1 Komentara
  1. Sve ove zvanicne utakmice,i ove dobijene u Aba i ove izgubljene u Evroligi,pokazuju da ovo za sada ništa ne valja.Ne postoji nešto što se zove-igra ? Tu je sav problem,koji bi trebalo da reši trener,ako je uopšte u stanju.Za ove tri i sada četvrta godina,nije se nešto ni pokazao ni dokazao,jer sve je to prilično slabo ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter