0
ATP
Paris 2024 Olympic Games

FOTO: STARSPORT

NADAL NASTAVLJA DA PRIČA NA SRPSKOM: Evo šta je odgovorio Novaku!

Objavljeno: 11.10.24 u 19:33

Špancu nije dugo trebalo da odgovori Đokoviću!

Kao grom iz vedra neba iznenadila nas je vest da legenda svetskog tenisa, Španac Rafael Nadal završava svoju karijeru. To je bila svetska tema broj jedan i mnogi sportisti poput: Ronalda, Hamiltona, Federera, Ramosa,Kirjosa su se oglasili tom prilikom.

Naravno to nije propustio ni osvajač 24 gren slem titule, Novak Đoković. On je na svom instagram nalogu postavio sliku njih dvojice i napisao emotivnu poruku španskom teniseru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Đoković je na instagramu napisao:

– Rafa, jedan post nije dovoljan da izrazim poštovanje koje imam prema tebi i onome što si učinio za naš sport. Inspirisao si milione dece da počnu da igraju tenis, i mislim da je to verovatno najveće dostignuće koje neko može da poželi. Tvoja upornost, posvećenost i borbeni duh biće proučavani decenijama. Tvoje nasleđe živeće zauvek. Samo ti znaš šta si sve morao da pretrpiš da bi postao ikona tenisa i sporta uopšte. Hvala ti što si me toliko puta gurao do krajnjih granica u našem rivalstvu, koje me najviše oblikovalo kao igrača. Tvoja strast za reprezentovanje Španije uvek je bila izvanredna. Želim ti najlepši mogući oproštaj u Malagi sa španskim timom u Dejvis Kupu. Biću tamo lično da odam poštovanje tvojoj neverovatnoj karijeri – napisao je srpski teniser.

Nismo dugo čekali na odgovor osvajača 22 gren slem titule. Rafa je takođe na instagramu na tečnom srpskom napisao:

Hvala ti Nole-, a onda nastavio na engleskom:

Mnogo toga smo proživeli, a mnogo toga tek dolazi – stoji u objavi Nadala.

Screenshot 2024 10 11 190811
FOTO: Printscreen

Da se i sudbina malo poigrala, govori podatak da je Rafa svoj poslednji meč možda baš odigrao protiv Novaka u Parizu.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter