0
Fudbal
Screenshot 2024 10 11 195354

FOTO: Printscreen

MURAT DOŠAO ZA DŽAKOM I BEZ BELE ZASTAVE: „Ovde smo sa namerom da se borimo“!

Objavljeno: 11.10.24 u 20:02

Džaka je fokusiran na posao, kaže selektor Švajcarske!

Fudbalska reprezentacija Srbije u subotu od 20:45 dočekuje reprezentaciju Švajcarske na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu, u okviru trećeg kola grupe C  Lige nacija.

On je prvo odgovarao na pitanje oko stanja u timu i mogućih tenzija:

-Još uvek sam malo omamljen posle leta i prehlađen od prošle nedelje. Srećno smo što smo ovde, ekipa je spremna. Bio sam u prisutan kada su se igrale prošle utakmice, bile su lude moglo bi se reći. Želimo da ostvarimo tri poena. Rezultati u poslednje dve utakmice, bilo je teško objasniti ih. Mnogo prepreka smo imali, ali sada želim oda se fokusiramo na jake strane, na ono u čemu smo dobri.- kaže selektor Švajcarske,

Jedna od glavnih vesti je povratak, Džake u ekipu:

-Jesmo, razgovarali smo. Poslednja utakmica, on je tip koji se bori za pravdu. Uvideo je da ponašanje protiv Danske nije bilo dobro. Izvinio se tom igraču. Videli smo da ga nije bilo protiv Španije, ove nedelje je dobro trenirao. Znamo da su igrači strastveni i treba da budu. Mislimo da će nam pomoći sutra. Spremni smo. Vodili smo računa o tome da imamo igrače koji u svakom trenutku mogu da preuzmu igru.- dodaje selektor.

Da li njegovo igranje može da bude problem:

-Razgovarali smo i sa njim i sa svim igračima. U fudbalu se pokrenu emocije. Koliko mi njega poznajemo, on je uvek fokusiran na posao, a mi se fokusiramo na ono što će se dešavati sutra, a ne u prošlosti. Ja računam na svakog igrača. Sigurno ćemo imati dobru igru.- dodaje Jakik.

Na samom kraju dodaje da se dve reprezentacije poznaju jako dobro:

-Srećan sam što na terenu mogu da pošaljem 11 najboljih. Znamo da će biti mnogo individuelnih duela. Mi njih nećemo mnogo iznenaditi, a ni oni nas. Svi čekamo grešku druge strane, to je normalno. Svaka greška će biti iskorišćena.- zaključuje švajcarski stručnjak.

Švajcarska je nakon dva kola poslednja na tabeli bez osvojenog boda.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter