0
Evroliga

Mario Hezonja reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Real Madrid and Crvena Zvezda at Wizink Center on March 29, 2024 in Madrid, Spain. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

HEZONJA OTKRIVA: „Razgovarao sam sa Željkom i Zoranom Savićem – Istina je da me je želeo Partizan!“

Objavljeno: 11.10.24 u 13:11

Sada su konačno potvrđena pisanja da je Hezonja bio Partizanova želja.

Čitavog leta, kako ovog, tako i prošlo navijači Partizana ‘prizivali’ su dolazak hrvatskog internacionalca u njihove redove. Ipak, Mario Hezonja ostao je veran Real Madridu.

Ipak, nakon sinoćne utakmice, potvrdio je da je postojalo interesovanje ‘crno-belih’.

„Dosta je tu bilo ekipa koje su pokazale interesovanje i koje su zvale. Moram svima da se zahvalim jer pokazuju da me žele. Respektuju kakav sam igrač i kakav igrač želim da postanem. Morao sam i ja da se malo sklonim sa strane da vidim ko me sve zove, da jednostavno procenim šta i kako. Moraš biti otvorene glave i zdravog razuma za sve. Razmislio sam bio dobro… Istina je da me je hteo Partizan. Razgovarao sam sa Željkom, isto tako sa gospodinom Zoranom. Hvala im na tome, izvanredni su.“ – rekao je Hezonja.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter