0
Košarka
Crvena Zvezda v FMP Final Mozzart KLS

FOTO: STARSPORT

DUEL DVA BIVŠA ZVEZDINA TRENERA: Alimpijević Bešiktaš savladao Radonjićev Bašakšehir!

Objavljeno: 11.10.24 u 22:36

Pobeda domaćina!

Košarkaši Bešiktaša upisali su pobedu nad Bašakšehirom rezultatom 82:78 u utakmici drugog kola turskog prvenstva. U duelu bivših trenera Crvene zvezde viđena je izuzetno napeta borba tokom celih 40 minuta, a obe ekipe su se smenjivale u vođstvu.

Iako je igra bila prepun grešaka s obe strane, domaći tim je u završnici uspeo da se bolje snađe. Bašakšehir je imao nekoliko šansi da izjednači ili preokrene rezultat, ali nije iskoristio te prilike.

Derik Nidam je predvodio Bešiktaš sa 23 poena, dok je Metjuz postigao 18. U redovima Bašakšehira, najefikasniji je bio Marko Simonović sa 15 poena, dok su Ponitka i Hazer dodali po 12.

Sledeći izazov za Bešiktaš dolazi u Evrokupu, gde dočekuju Ulm, a potom gostuju ekipi Merkezefendi u domaćem prvenstvu. Tim Dejana Radonjića suočiće se sa Trentom, a zatim igra protiv Galatasaraja u turskoj ligi.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter