0
Evropske lige
Samed Baždar

Samed Bazdar celebrates after scoring a goal during the Kup Srbije season 2023/2024 quarter finals match between Partizan and Vozdovac at stadium FK Partizan (JNA) on April 10, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAŽDAR NASTAVLJA DA REŠETA: Dva gola bivšeg napadača Partizana u pobedi Saragose! (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.24 u 23:48

Momak koji mora biti deo reprezentacije!

Fudbaleri Saragose ostvarili su pobedu nad ekipom Tenerifa rezultatom 3:2 u prvom meču devetog kola druge španske lige. U fokusu ove uzbudljive utakmice bio je bivši napadač Partizana, Samed Baždar, koji je sa dva gola omogućio Saragosi veliki preokret, iako je domaćin vodio sa 2:0 do 74. minuta, čak sa igračem manje.

Tenerife su povele već u 11. minutu golom Martina Luisa, dok je Rodrigez u 50. minutu udvostručio prednost domaćina. Međutim, ostrvska ekipa je od 24. minuta igrala bez Gonzalesa, koji je isključen, i na kraju su to skupo platili.

Baždar je najpre smanjio na 1:2, a pet minuta kasnije Azon je izjednačio rezultat. Konačan preokret stigao je u 87. minutu, kada je srpski fudbaler postigao svoj drugi gol i doneo pobedu Saragosi.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter