0
Evroliga
Crvena Zvezda vs Baskonia Vitoria Gasteiz, Euroleague basketball, Round 2

FOTO: STARSPORT

SPLIT JE SAMO RUŽNA PROŠLOST: Raspucana Zvezda vodi protiv Baskonije na poluvremenu! (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.24 u 20:47

Odlična Zvezda!

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju košarkaše Baskonije u raspordatoj Beogradskoj Areni, u drugom kolu Evrolige. Crveno-beli su u prvom kolu slavili na gostovanju ekipi Pariza, dok su Baskijci savladali Partizan na svom parketu. Rezultat na poluvremenu je 42:34

zvezda baskonia 49703
FOTO: STARSPORT

 

Španci su dobro otvorili utakmicu preko Luvavu-Kabaroa, ubrzo košarkaši Zvezde pale mrežicu šutem za tri preko Kenana, Kalinića i Miler-Mekintajera. Košem Bolomboja Zvezda odlazi na dvocifrenu prednost. Gosti su posle tajm-auta Pabla Lasa uspeli malo da zategnu odbranu i smanje zaostatak na jednocifrenu razliku, svakako, Zvezda je uzela prvu četvrtinu rezultatom 25:20. Najefikasniji posle prve četvrtine bili su Kenan sa 6, a na drugoj strani Moneke sa 7 poena.

Crvena Zvezda vs Baskonia Vitoria Gasteiz, Euroleague basketball, Round 2
FOTO: STARSPORT

 

U drugoj četvrtini se nastavilo kao i u prvoj, Zvezda diktira tempo utakmice i čuva prednost od 10 poena razlike. U drugom kvartalu, Nemanja Nedović je preuzeo palicu i sa brzih 7 poena odlično otvorio i ovu utakmicu. Zvezda fenomalno šutira za tri (7/11), a Luka Mitrović penalima vodi Zvezdu na maksimalnih +12. Zvezda je drugi deo četvrtine rutinski održavala prednost i na poluvreme otišla sa vođstvom 42:34. Najefikasniji na poluvremenu su Kenan sa 8, kao i Kabaro sa 8, za Baskoniju.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter