0
Fudbal

Lazar Samardzic training session ahead of the UEFA Euro 2024 football Championship, on June 12. 2024. in Augsburg, Germany. Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAMARDŽIĆ PORUČIO NAVIJAČIMA: „Pritisak zbog Tadića je prisutan, ali daću sve od sebe!“ (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.24 u 10:51

Mladi fudbaler Srbije iskreno o izazovu nasleđivanja Dušana Tadića i predstojećem meču protiv Švajcarske!

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje reprezentaciju Švajcarske u Leskovcu 12. oktobra na stadionu „Dubočica“ u okviru trećeg kola Lige nacija. Tom prilikom, za zveničan sajt FSS-a govorio je mladi Lazar Samardžić od koga svi umaju očekivanja da popuni kopačke bivšeg kapitena, Dušana Tadića.

Taj pritisak oseća i Samardžić:

-Pritisak postoji, ali ja nisam Tadić, a daću sve od sebe da pokažem da sam dobar i vredan dresa reprezentacije-, rekao je Samardžić .

On je već sakupio 13 nastupa za A tim:

Navijače brine problem realizacije:

Moramo da više šutiramo na gol, važno je i strpljenje, a tu je i povratak Mitrovića. On je postigao najviše golova za reprezentaciju, Srbija ga treba, važno je da se vratio i verujem da će nastaviti sa onim što najbolje radi, a to su golovi, rekao je Lazar Samardžić.

Dotakao se i svog trenutnog kluba, Atalante:

-Klub je zaista dobar, igra Ligu šampiona, ima top ambicije, u poslednjih pet godina ispisali su istoriju, osvojili i Ligu Evrope. Za mene je to bila dobra odluka-, nema dilemu Lazar Samardžić.

Protiv Šahtjora u ligi šampiona je kreirao 6 velikih prilika za saigrače, što je poslednji put uspelo Mesiju:

-Da, video sam to i bio naravno zadovoljan, jer Mesi je moj idol, nisam mogao da verujem. Prvi dres koji sam dobio bio je sa Mesijevim prezimenom. Čuvam ga u Berlinu, tamo je i Tadićev dres, moj brat ga nekad koristi-. dodaje Samardžić.

I na samom kraj o Švajcarskoj:

-Švajcarci su dobri, imaju zaista dobru reprezentaciju, moramo da budemo na visini zadatka i damo svoj maksimum. Na prethodna dva meča smo poraženi, verujem da će sada biti treća sreća, da ćemo mi slaviti. Sviđa mi se što igramo u Leskovcu, dobar stadion, mali, ali lep, biće dobar ambijent. Uz mene i reprezentaciju biće i moja porodica, uvek su prisutni-, poručio je Samardžić za zveničan nalog FSS-a.

Nakon utakmice sa Švajcarskom, Srbija gostuje Španiji 15. oktobra.

Standings provided by Sofascore

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter