0
Evroliga
Partizan v AS Monaco, Euroleague basketball, regular season, round 12

Partizan v AS Monaco, Euroleague basketball, regular season, round 12

MONAKO SAVLADAO MAKABI: Ekipa Saše Obradovića preokretom stigla do pobede! (FOTO)

Objavljeno: 09.10.24 u 22:05

Zanimljiv meč u Monaku!

Košarkaši Monaka ostvarili su pobedu protiv Makabija rezultatom 85:79 u drugom kolu Evrolige, zadržavši svoj savršen učinak u elitnom evropskom takmičenju.

Tim Saše Obradovića sada ima dve pobede, dok je ekipa iz Tel Aviva upisala svoj prvi poraz, nakon što je otvorila sezonu pobedom.

Makabi je pružio snažan otpor favorizovanom Monaku, dominirajući u prvoj polovini susreta. Dobivši obe uvodne četvrtine, izraelski tim je na pauzi imao prednost od pet poena.

Ipak, ključni momenat utakmice bio je u trećoj četvrtini, gde je Monako pojačao odbranu i preokrenuo rezultat, završivši taj deo igre sa 24:14 u svoju korist.

U poslednjoj deonici, Makabi je pokušavao da se vrati u meč, ali su košarkaši Monaka uspeli da održe prednost, kontrolisali su ritam igre i zadržali vođstvo od najmanje dva poseda sve do kraja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SKWEEK (@skweektv)


Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Majk Džejms i Eli Okobo, oba igrača postigla su po 17 poena. Donatas Motiejunas dodao je 11 poena, dok je Jorgos Papajanis doprineo sa 10 poena i sedam skokova.

S druge strane, bivši igrač Monaka, Džordan Lojd, bio je najbolji u redovima Makabija sa 16 poena. Pored Lojda, solidne partije za Makabi pružili su Hoar i Rivero, koji su postigli po 13 poena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter