0
Evroliga
Serbia Canada, semi final FIBA Basketball World up

Nikola Milutinov Filip Petrusev Srbija - Kanada 8.9.2023. (photo by STARSPORT)

SJAJNE VESTI ZA CRVENO-BELE: Srpski centar ponovo na terenu!

Objavljeno: 08.10.24 u 12:15

Trener Barcokas ponovo može da računa na srpskog reprezentativca!

Košarkaši Olimpijakosa nisu baš najsjajnije započeli sezonu u Evroligi, izgubivši od Fenerbahčea u gostima rezultatom 82-71. Ipak, atinski crveno-beli u nastavku sezone biće jači za jednog od najboljih centara u Evropi, Nikolu Milutinova.

Jedan od glavnih pretendenata na titulu na startu sezone igra bez prva dva centra, MIlutinova i Fala a trener Barcokas je obradovao navijače tima iz Pireja:

-Činjenica da smo igrali bez dvojice centara, koji će se vratiti sledeće sedmice, ne može da bude opravdanje. Igrali smo dobro na trenutke, ali moramo da budemo konstantniji i da igramo dobro na duži period. Imamo talenat, imamo i dobar tim. Moramo da budemo na nivou višem od ovog na kome smo sada, da bismo bili konkurentni. Kada ne igrate dobro, svi počinju da sumnjaju u vas. Pobede donose samopouzdanje. To je proces, znamo, imamo dovoljno novih lica i nastavićemo da radimo“,- izjavio je Barcokas i najavio povratak centarskog tandema.

Olimpijakos u sledećoj rundi dočekuje litvanski Žalgiris, čiju ekipu karakteriše čvrsta igra i fizički jako zahtevan tempo pa po svemu sudeći ne treba očekivati Milutinova i Fala baš na toj utakmici.

Standings provided by Sofascore

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter