0
Evroliga

Jago Dos Santos (FOTO: Starsport)

OGLASIO SE JAGO OKO MISTERIOZNE PORUKE: Evo kome je ona zapravo namenjena!(VIDEO)

Objavljeno: 08.10.24 u 16:27

Brazilski plejmejker ima poruku za navijače nakon svojih loših partija!

Košarkaše Crvene zvezde u okviru drugog kola Evrolige, u sredu od 20 časova, očekuje težak meč protiv ekipe Baskonije, koja je u prethodnom kolu savladala večitog rivala crveno-belih.

Košarkaši Zvezde igraju promenljivo u Aba ligi gde već imaju 2 poraza nakon uvodna 3 kola dok su u Evroligi savladali Pariz na gostovanju sa 80:77.

Jedan od igrača koji je najviše na meti kritika je brazilac Jago dos Santos koji je i odgovorio na kritike.

On je pred meč sa timom iz Vitorije izjavio:

– Ovo je prva utakmica u Areni sa navijačima Zvezde. Spremni smo za ovo. Prošli put nismo igrali dobro, mnogo je bitno za navijače, klub i za naše samopouzdanje – rekao je Jago.

Zatim je odgovarao na pitanje vezano za poruke na društvenim mrežama:

– Znam da navijači Zvezde su uvek sa mnom i kada igram loše i dobro, ovo je moj dom, srećan sam ovde. Ta poruka je mislim bila za mene, imam loše momente i moram da reagujem, da imam motivaciju. Neki ljudi su mi pisali sa lošim rečima i to se desilo. Te poruke su za mene, moje samopouzdanje i želim da unapredim svoju igru i spreman sam za to – zaključio je Jago.

U prethodnoj takmičarskoj sezoni, u duelu ovih timova, takođe bez Miloša Teodosića, ekipa iz Španije je slavila rezultatom 91:90.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter