0
Auto Moto
sumaher

FOTO: Printscreen

MIHAEL ŠUMAHER: Deset godina u istoj tajnosti, lekari sumnjaju na najgore!

Objavljeno: 08.10.24 u 15:27

Neurohirurg otkriva sumorne detalje: Šumaher verovatno nije bio u stanju da prisustvuje ćerkinom venčanju!

Od 29. decembra 2013. godine, nakon teške nesreće na skijanju, legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher više se ne pojavljuje u javnosti, a njegova porodica o njegovom zdravstvenom stanju drži sve u strogoj tajnosti.

Nedavno su se pojavile glasine da je Šumaher prisustvovao venčanju svoje ćerke Đine Marije, ali finski neurohirurg Jusi Posti izražava ozbiljne sumnje u te tvrdnje:

-Sve ukazuje na to da se ne oseća dobro. Bolesnici koji leže u krevetu postanu toliko slabi i nepokretni da ih više nije moguće izvući iz kreveta posle toliko godina,- dodao je Posti, i nastavio:

-To sugeriše da je verovatno u istom stanju tokom poslednjih deset godina. Sumnjam da se bilo šta iznenada promenilo u ovoj fazi. Pacijenti se oporavljaju koliko mogu do dve godine, a onda se obično utvrđuje stepen oporavka. U suštini, ove vrste pacijenata su u najboljem slučaju vrlo eksperimentalni modeli.- rekao je finski stručnjak.

Posti takođe komentariše navode o tome da Šumaher komunicira očima:

-Postoji nekoliko posledica oštećenja mozga. Na primer, pacijent ne želi da komunicira ni sa kim osim sa svojom užom porodicom.- zaključuje priznati lekar.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter