0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MIĆA BERIĆ O PORAZU PARTIZANA: „Bio sam optimista pred utakmicu – Kada si dominantan tada moraš da praviš razliku!“

Objavljeno: 08.10.24 u 10:25

Očekivao je pobedu ‘crno-belih’ na startu Evrolige.

Košarkaši Partizana krenuli su furiozno u ABA ligi, ostvarivši tri pobede iz tri meča i time su pokazali da su ozbiljni kandidati za prvo mesto. Ipak, prvi korak u Evroligi nije bio tako uspešan, jer su crno-beli poraženi od Baskonije u Vitoriji rezultatom 88:82, što je bacilo blagu senku na odličan start sezone.

Ovu utakmicu i Partizanov nastup u Španiji detaljno je analizirao bivši igrač kluba, Miroslav Mića Berić:

„Sve je ukazivalo na to da Partizan može da startuje pobedom i brejkom protiv ozbiljnog protivnika kakav je Baskonija. Bio sam optimista pred utakmicu, još veći na kraju prvog poluvremena, sve je delovalo odlično. Ono što sam ja apostrofirao i što verujem da može biti snaga Partizana jesu odbrana i energija u odbrani. Da se niko ne štedi. Sve je to delovalo odlično u prvom poluvremenu, ali je Partizan pokazao boljke iz prošle sezone kao na primer da ne zna da dotuče protivnika.“ – rekao je Mića Berić, te potom dodao:

„Partizan tri napada zaredom nije iskoristio na kraju prvog poluvremena, mogli su da imaju dvocifrenu prednost, pa faulovi u napadu, izgubljene lopte… Kada si dominantan tada moraš da praviš razliku. Naravno da će doći do kriznog perioda, ali moraš da stvoriš prednost kada igraš bolje. Šest razlike sa poluvremena nije ni puno, ni malo, ali sam mislio da Partizan ima velike šanse u nastavku.“ – zaključio je on.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter