0
AdmiralBet ABA Liga
GZS jv8XIAAEo6F

FOTO: BC Dubai

KLEMEN PREPELIČ OTKRIVA: „Imao sam ponudu Zvezde – Elšnik je osvojio srce navijača!“

Objavljeno: 08.10.24 u 10:54

Imao je poziv beogradskih ‘crveno-belih’.

Klemen Prepelič ovog leta je prešao u ekipu Dubaija. Reprezentativac Slovenije otkrio je da je u jednom periodu svoje karijere ima ponudu Crvene zvezde:

„Bila je ponuda, ne znam tačno koje godine, ali kada je bio Saša Obradović trener. Imao sam ponudu da dođem u Zvezdu, ali u tom momentu je Valensija stavila veliku priču sa dovođenjem Derika Vilijamsa, Nikole Kalinića, mene, Hermansona… Imali smo baš dobar tim, finansijski je bio bolji ugovor. Želeo sam u nekom momentu da igram za Partizan ili Zvezdu. Volim da pratim naše timove, nikada se nisam opredelio za koga bih navijao. Mom tati je Partizan oko srca, a otac od moje žene voli Zvezdu, tako da, navijam za oba tima. Ali, kao što ste rekli, bilo je ponuda, ali nikada nije bila realna mogućnost. Sada sam u Dubaiju, imam višegodišnji ugovor i ne razmišljam o potencijalnim transferima.“ – rekao je Klemen Prepelič u razgovoru za B92, te se potom osvrnuo na svoje zemljake Elšnika i Drkušića koji igraju za FK Crvena zvezde:

„Timi Maks je osvojio srca navijača, mnogo je dobar dečko, u slovenačkoj reprezentaciji je veoma važan. Slovenija je odigrala dobro Evropsko prvenstvo, drago mi je što su ti momci uspeli da pređu sa nekog srednjeg nivoa na elitan, da igraju Ligu šampiona, kao što sam ja mogao iz Pariza da pređem u Real Madrid.“ – zaključio je Prepelič.

Prepelič je tokom svoje karijere nastupao za AKK Branik, Helios, Olimpiju, Banvit, Oldenburg, Limož, Real Madrid, Huventud, Valensiju, Cedevita Olimpiju i Galatasaraj.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter