0
Evrokupovi
(SP)POLAND WARSAW SOCCER EURO 2020 QUALIFIER POLAND VS NORTH MACEDONIA

(SP)POLAND WARSAW SOCCER EURO 2020 QUALIFIER POLAND VS NORTH MACEDONIA

BARSA PRONAŠLA PREČICU: „Blaugrana“ će imati na raspolaganju novog golmana protiv Crvene zvezde, a evo kako je to moguće!

Objavljeno: 08.10.24 u 23:40

Pravila dozvoljavaju da se novi igrač registruje ukoliko je prethodni igrač pretrpeo tešku povredu koja ga isključuje do kraja sezone.

Poljski golman Vojček Šćešni, koji se ovog leta oprostio od aktivnog igranja fudbala, biće vraćen na teren kako bi branio za Barselonu i biće u sastavu protiv Crvene zvezde.

Šćešni je odlučio da se vrati iz penzije nakon što je katalonski klub ostao bez svog prvog golmana, Marka Andrea Ter Štegena, koji je zbog ozbiljne povrede kolena završio sezonu.

Iako je mnogima delovalo da je kasno za njegovu registraciju za Ligu šampiona, Barselona je uspela da iskoristi specifičnu klauzulu u pravilima.

Naime, pravila dozvoljavaju da se novi igrač registruje ukoliko je prethodni igrač pretrpeo tešku povredu koja ga isključuje do kraja sezone.

U svetlu ovih okolnosti, Šćešni će gotovo sigurno biti prvi izbor trenera Hansija Flika kako u španskoj LaLigi, tako i u Ligi šampiona, uključujući duel 6. novembra protiv Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić„.

 

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter