0
Fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Super League Season 2024/2025

Head coach Vladan Milojevic and Andrija Maksimovic (R) during the Mozzart Super Liga 2024/2025 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on September 23, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

SUSRET PIKSIJA I ANDRIJE MAKSIMOVIĆA: „Gde si Jamal!?“ (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.24 u 14:44

Zvezdin ‘Mesi’ je u kratkom periodu zaludeo javnost svojim partijama.

Crvena zvezda u ubedljivo savladala Partizan u derbiju, ali ono što je još važnije, dobila je igrača čija budućnost može da bude zaista blistava. Andrija Maksimović kako u ‘večitom derbiju’, tako i u debiju u Ligi šampiona, pružio je sjajne partije.

Selektor Dragan Stojković Piksi ga je zbog toga i pozvao u nacionalni tim. Njihov prvi susret bio je izuzetno interesantan, jer ga je selektor oslovio sa: „Gde si Jamal!?“ – kroz osmeh rekao je Piksi.

Najavio je Stojković da će Maksimović upisati debi u dresu nacionalnog tima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

„Pratio sam derbi zbog Andrije Maksimovića. To me je zanimalo. Radi se o velikom potencijalu, dosta zrelo deluje na terenu, vidim da ima lep nadimak, od njega zavisi. Nisam imao nikakvu dilemu da ga uvrstim na spisak bez obzira na godine, iako je dete. Ima otvoren put za fenomenalan razvoj, samo će zavisiti od treninga, rada, pristupa, ali ima sjajnu perspektivu. Da li će debitovati kao stater ili će ući, to je nebitno, ali će debitovati. Zaslužuje to na osnovu prikazanog u kratkom periodu“ – rekao je selektor, te potom dodao:

„Lep se put otvara Maksimoviću, volim tehnički dobro potkovane igrače, koji imaju maštu, ideju, što Andrija pokazuje bez obzira na godine. Dobar je primer za ostale klince koji maštaju da igraju za reprezentaciju.“ – zaključio je Stojković.

9
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter