0
Fudbal
Dragan Stojkovic Piksi

FOTO: Starsport

PIKSI MORA DA MENJA GOLMANE?! Evo ko će zameniti Vanju Milinkovića-Savića na spisku!

Objavljeno: 07.10.24 u 08:43

Golman Torina pod znakom pitanja!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, doneo je odluku da pozove još jedno pojačanje za predstojeće mečeve protiv Švajcarske i Španije u okviru Lige nacija. Veljko Ilić, golman TSC-a i član mlade reprezentacije Srbije, pridružuje se ekipi kao potencijalna zamena za Vanju Milinković-Savića.

Veljko Ilic TSC – Partizan Superliga Srbije, Super, Liga, Backa Topola, Srbija, 6.11.2022. Novembar 6. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Još uvek nije sigurno da li će Milinković-Savić biti na raspolaganju za ove utakmice. Iako se nalazi na spisku, nakon poslednje utakmice u Seriji A požalio se na povredu, pa će u ponedeljak proći dodatne preglede kako bi se utvrdilo njegovo zdravstveno stanje. Pored Ilića, selektor može da računa i na iskusne golmane Predraga Rajkovića i Aleksandra Jovanovića.

Srbija će 12. oktobra u Leskovcu ugostiti Švajcarsku, dok je tri dana kasnije očekuje težak meč protiv aktuelnog evropskog prvaka, Španije, u Kordobi.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter