0
AdmiralBet ABA Liga
Split Zvezda 1 pol

FOTO: X/@kkcrvenazvezda

ZVEZDA VODI NA POLUVREMENU: Splićani muče crveno-bele!

Objavljeno: 06.10.24 u 17:48

Zvezda se dosta muči u Splitu!

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u hali Gripe košarkašima Splita u 3. kolu ABA lige. Crveno-beli ulaze u ovaj duel posle velike pobede u Parizu, u Aba ligi su na polovičnom skoru 1-1, dok Splićani još uvek čekaju prvu pobedu.

Neočekivano, Splićani su uzeli prvu četvrtinu 18:16. Zvezda je odlično otvorila utakmicu preko Dauma i Nedovića, koji je preneo svoju igru iz Pariza, krajem prve četvrtine Kapusta i Ljubičić vode Split na 18:12, dok je ulaskom Teodosića na teren Zvezda oživela i smanjila zaostatak na jedan posed. Najefikasniji posle prve četvrtine bili su Jordano sa šest poena, Daum sa sedam na drugoj strani.

U drugoj četvrtini slična priča kao u prvoj, rezultatska klackalila, Split je vodio do sredine četvrtine, u drugom delu četvrtine Zvezda preuzima inicijativu ali ne može da se odlepi, Bolomboj je doneo sigurnost pod košem Zvezdi. Prvo poluvreme završilo se rezultatom 39:37 za Zvezdu. Najefikasini na poluvremenu su Dobrić u Zvezdi sa 8 poena, dok je u Splitu najefikasniji Kapusta sa 7 poena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter