0
AdmiralBet ABA Liga
Partizan Mozzart Bet Belgrade v Cibona AdmiralBet ABA League 2024 2025

FOTO: Starsport

ŽAŠTO BRENDON DEJVIS DANAS NIJE IGRAO? Željko Obradović dao odgovor! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 06.10.24 u 21:11

„Nadamo se da će u utorak biti na treningu!“

Košarkaši Partizana nastavili su savršen niz u AdmiralBet ABA ligi, ostvarivši treću pobedu u tri kola, ovog puta protiv Cibone.

Crno-beli su u beogradskoj Areni trijumfovali ubedljivim rezultatom 113:78 pred domaćim navijačima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Nakon meča, trener Partizana, Željko Obradović, podelio je svoje impresije.

Prvo bih želeo igračima Cibone koji su imali problem i koji nisu igrali da se što pre oporave i da budu zdravi za sve što ih očekuje u nastavku. Da se zahvalim navijačima za atmosferu, mislim da je meč bio lep, da su igrači uživali u atmosferi i čestitke kako su izgledali večeras – rekao je Obradović, ističući važnost podrške navijača.

Što se tiče izostanaka, Brendon Dejvis nije bio u sastavu Partizana.

Obradović je objasnio situaciju sa njegovim izostankom, razjasnivši sumnje oko toga da je reč samo o odmoru pred važan duel sa Real Madridom.

Brendon je osetio bol na malom prstu leve ruke i išao je na snimanje. Na sreću, nema ništa, ali imao je veliki bol i nije trenirao juče, tako da smo odlučili da preskoči utakmicu. Nadamo se da će u utorak biti na treningu – objasnio je Obradović.

Takođe, trener je istakao da klub pažljivo prati oporavak Ajzee Majka, koji je još uvek van terena zbog povrede.

Ne želimo da forsiramo, verujemo lekarskom timu. On ima ogromnu želju, krenuo je da radi individualne stvari kako bi bio sa timom. Videćemo u utorak – dodao je Obradović, govoreći o mogućem povratku Majka na parket.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter