1
Domaći fudbal
Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

VELIKI PREOKRET U KRUŠEVCU: Napredak u nadoknadi vremena do tri boda protiv Pazara! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.24 u 16:21

Velika pobeda za Kruševljane!

Napredak je ostvario važnu pobedu protiv Novog Pazara u 11. kolu Superlige Srbije nakon uzbudljivog preokreta, rezultatom 2:1 (0:1). Iako su gosti dominirali u prvom poluvremenu, stvorivši nekoliko opasnih prilika, do vođstva su došli u samom finišu prvog dela igre. Adem Ljajić je odlično asistirao Antviju, koji je preciznim udarcem postigao gol za 0:1.

Na početku drugog poluvremena, trener Stevanović je napravio dve ključne izmene, uvevši Bastajića i Obradovića. Bastajić se odmah odužio, postigavši izjednačujući pogodak već u 49. minutu. Napredak je preuzeo inicijativu, a priliku za preokret imao je i Obradović nakon dobre akcije sa Marjanovićem.

U nadoknadi vremena usledio je potpuni preokret. Posle kornera Marjanovića, Krstić je sjajno reagovao i volej udarcem zatresao mrežu za konačnih 2:1, donoseći Napretku vredna tri boda.

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter