1
Domaći fudbal
IMT Crvena Zvezda, Superliga Srbije

FOTO: Starsport

TRIJUMF CRVENO-BELIH PROTIV TRAKORISTA: Zvezda savladala IMT, ali najlepši momenat na meču u režiji igrača domaćina! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 06.10.24 u 20:50

Zanimljiv meč na Lagatoru!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su IMT rezultatom 3:1 na gostovanju u Loznici na stadionu „Lagator“ u 11. kolu Superlige Srbije. Strelci za crveno-bele bili su Milson i Rodić i Silas, dok je za novobeogradski klub maestralno pogodio Žoan Kur.

Crveno-beli su imali šansu na samom početku meča, Prucev je dodao Milsonu, a najskuplje pojačanje Zvezde je pogodilo stativu gola koji brani Goran Vukliš.

Ekipa Vladana Milojevića je imala novu lepu šansu da povede posle šuta Luke Ilića, a nedugo zatim je pokušao i mladi defanzivac Stefan Leković nakon ubačaja iz kornera.

IMT Crvena Zvezda, Superliga Srbije
FOTO: Starsport

Šampion Srbije je u 20. minutu meča već imao tri kornera, a gol je praktično visio u vazduhu. Nova prilika za Zvezdu preko Pruceva, nakon lopte po zemlji koju je poslao Rodić sa boka, ali golman IMT-a je opet bio na visini zadatka.

Nakon dve trećine prvog poluvremena, crveno beli su već bili na dvocifrenom broju udaraca ka golu, ali mreže su i dalje mirovale.

Desetak minuta pre kraja poluvremena, Milson strelac, Dalsio asitent. Zvezda je povela. Dupli pas dva stranca i Felisio Milson je lako ušao sa leve strane u kazneni prostor i pogodio u bliži ugao.

Ništa nije mirisalo na opasnost, ali u 56. fudbaleri IMT-a su stigli do izjednačenja, strelac gola bio je Joan Kurt posle katastrofalne greške u pasu Rodića.

Francuski internacionalac je sa polovine terena majstorski pogodio gol šampiona Srbije, a Omri Glazer nije mogao ništa da uradi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mozzart Bet Super liga Srbije (@superligasrbije_official)

IMT je nakon postignutog gola krenuo hrabrije u napad, pa su prilike za Traktoriste imali, opet Žoan Kurt i malo posle njega Alen Stevanović.

Nakon greške, došlo je i iskupljenje, strelac gola za Zvezdu je bio Milan Rodić posle centaršuta Gelora Kange u 64. minutu uta

IMT Crvena Zvezda, Superliga Srbije
IMT Crvena Zvezda, Superliga Srbije

kmice.

U nastavku utakmice igralo se prilično otvoreno, Zvezda je imala nekoliko solidnih šansi, dok je novobegradski klub pokušavao iz kontra napada.

Pred sam kraj meča crveno-beli su zacementirali pobedu, nakon nove asistencije Gelora Kange, na pravom mestu bio je Silas i postigao je svoj drugi gol u sezoni u dresu Zvezde.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter