0
Košarka

Pero Antic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOGDAN KARIJERU ZAVRŠAVA U ZVEZDI?!Pero Antić ima plan da ga dovede?!

Objavljeno: 06.10.24 u 08:46

Makedonski centar  Pero Antić, otkrio je smeo plan da jednog dana dovede Bogdana Bogdanovića u Crvenu zvezdu!

Prošlo je sedam godina otkako je Bogdan Bogdanović otišao u NBA, gde trenutno igra za Atlantu. Iako je govorio da bi želeo da karijeru završi u Partizanu, njegov bivši saigrač iz Fenerbahčea, Pero Antić, ima drugačije planove.

Kako prenosi „BasketballSphere“ bivši krilni centar Atalante je pričao o odnosu sa ljubimcem navijača Partizana:

-Pre dva dana smo se dopisivali. Konstantno smo u kontaktu, zezamo se, bili smo cimeri. Dovešću ga u Crvenu zvezdu kad-tad. Rekao je da će karijeru završiti u Partizanu, ali ja mislim da će u Crvenoj zvezdi- dodao je Antić

Nekadašnji krilni centar i centar uživo je prisustvovao duele Igokee i Budućnosti u Laktašima, i osvrnuo se na svoj omiljeni klub:

-Odlično izgledaju. Za mene je Crvena zvezda najbolja. Igokea i Crvena zvezda. Za druge nemoj da me pitaš (smeh)… Iskustvo, mnogo domaćih igrača koji se znaju i na čelu sa Milošem Teodosićem, Nedom, Šegijem, Dedom… Biće sve bolje i bolje, poznaju se, dugo su igrali zajedno. Dobra ekipa-, rekao je Antić.

Na samom kraju razgovora dotakao se i Partizana, kao i svog bivšeg trenera Željka Obradovića:

-Željko je legenda, uvek ima viziju. Želim im sve najbolje, zna se za koji tim navijam. Ima dobar plan sigurno. Dobra Crvena zvezda bez dobrog Partizana i obrnuto ne ide-, zaključuje Pero Antić.

Proslavljeni makedonski košarkaš trenutno obavlja funkciju predsednika košarkaškog saveza u toj zemlji.

5
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter