0
Fudbal
Aleksandar Mitrovic Al Hilal

FOTO: X/@Alhilal_FC

ALEKSANDAR MITROVIĆ JE JAK KAO STENA: „Jedino rešenje je da ga zaustavite pesnicom“ (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.24 u 16:35

Nezaustavljivi Mitrović!

Aleksandar Mitrović nastavlja da dominira u Saudijskoj Pro ligi, gde je i ove sezone nezaustavljiv. Srpski napadač, poznat kao Mitrogol, bio je ključan igrač u trijumfu Al Hilala nad velikim rivalom Al Ahlijem, postigavši oba gola u pobedi od 2:1 u okviru šestog kola. Ovom pobedom, njegov tim je zadržao maksimalni učinak sa 18 poena, tri boda ispred Al Itihada, najbližeg konkurenta.

Mitrović je do sada postigao devet golova u prvenstvu, čime je trenutno vodeći strelac lige, dva gola ispred Karima Benzeme, zvezde Al Itihada. Njegova efikasnost i dalje zadivljuje, a nijedna odbrana u Pro ligi još nije pronašla način da ga zaustavi.

Bivši egipatski fudbaler i trener saudijske Al Vahde, Ahmed Hosam Mido, šaljivo je komentarisao kako bi defanzivci mogli da zaustave Mitrovića.

Jedino rešenje da se zaustavi Mitrović je da ga udarite pesnicom pre meča. To je jedino rešenje – rekao je Mido kroz smeh na saudijskoj televiziji.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter