0
AdmiralBet ABA Liga
Željko Obradović

head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost, ABA Liga Play off polufinale treca utakmica 10.5.2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŽOC PRED CIBONU: „Imamo probleme, ne znam ko će igrati!“

Objavljeno: 05.10.24 u 16:05

Trener Obradović optimističan uprkos kadrovskim problemima!

Košarkaši Partizana nastavljaju takmičenje u ABA ligi i sutra u 19h dočekuju Cibonu. Nakon pobeda nad Borcem i Spartakom, crno-beli žele da nastave uspešnu seriju. Trener crno- belih Željko Obradović istakao je da ekipa ima sitnih problema, ali veruje da će biti spremni za meč:

-Evidentno je da ćemo u svakom narednom mesecu, pa i u ovom, imati deset utakmica. Znači uvek treba voditi računa i o odmoru, ali i o treningu. Probali smo da spremimo ovu utakmicu na najbolji mogući način. Nadamo se da će to izgledati dobro u nedelju. Imamo nekih sitnih probleme, videćemo sutra u toku dana, ko je eventualno u problemu da bude u sastavu-, rekao je najtrofejniji trener Evrope.

Jedan od igrača koji odlično poznaje Cibonu je Arijan Lakić, letošnje pojačanje iz ekipe Zadra a koji zbog problema sa povredom nije debitovao za Partizan. On je istakao:

-Malo su promenili ekipu u odnosu na prošlu godinu, ali su opet doveli neke igrače koji su pre bili tamo. Solidna ekipa. Protiv Studentskog centra su igrali mnogo bolje nego u prvom kolu protiv Zadra. Dosta su nezgodni, trče u napadu. Na obe polovine terena mogu da reše mnoge situacije. Moramo da se pripremimo sto posto, za svaki napad, svaku odbranu. Da budemo fokusirani, da bismo uspeli da odigramo kako treba, kao mi što treba da igramo-, zaključio je Lakić.

Crno beli su prvi na tabeli ABA lige sa stoprocentnim uspehom nakon prva dva kola.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter