0
Domaći fudbal
Rade Bogdanovic

FOTO: Printscreen/YouTube

RADE SKLONJEN ZBOG TOGA ŠTA JE PRIČAO O ZVEZDI: Evo zasto Sarajlija više neće da komentariše crveno-bele!

Objavljeno: 05.10.24 u 14:15

Rade jasno otrkio šta se dešavalo!

Bivši fudbaler, a sada najčuveniji stručni konsultant RTS-a za mnoge utakmice, Rade Bogdanović gostovao je na TV Prva gde je govorio o mnogim temama.

Svakako nezaobliazna tema je Crvena zvezda koja je odigrala dva meča u novom formatu lige šampiona  a primetili smo da Bogdanovića nema u studiju pre i posle utakmica crveno-belih a sada je otkrio i razlog:

– Iskreno, žao mi je što ne komentarišem Zvezdu i njene utakmice u Ligi šampiona, tu sam se malo zamerio rukovodstvu Zvezde i sklonili su me. Kad ste me poslednji put videli da komentarišem utakmice Crvene zvezde? – dodao je Bogdanović i nastavio:

– Kad sam rekao da bi me sramota bilo da sam kupio Kulibalija. Tad su me sklonili. Nekako su u meni videli protivnika i neprijatelja, a trebalo je da vide besplatnog konsultanta, jer su im plate po 20.000 – 30.000 evra, a ja im dajem besplatne savete, takvog čoveka treba da negujete. Žao mi je, jer ima puno mesa za komentarisanje, taktičke varijante, igrače, jako puno, ali ja to ne komentarišem – istakao je Bogdanović, koji se potom osvrnuo na meč protiv Intera:

 Zvezda je odigrala utakmicu poprilično loše. Ja se razlikujem od komentatora sa RTS-a, zato i nisam tamo. Poprilično loše, ali je napravila par kardinalnih ličnih grešaka, što je koštalo tako visokog rezultata – rekao je Bogdanović.

Nakon toga ga je voditeljka upitala da li je razlika između Zvezde i Intera jednaka razlici između Večitih na šta je bivši član Atletika odgovorio:

– Sigurno može da se kaže, možda čak i gore. Mislim da je Dule Savić rekao da je malo licemerno posle te utakmice 4:0 pričati o Partizanu, a ne o Zvezdi, jer se uvek priča o pobednicima, ali je činjenica da je jako velika razlika, ona je nastala zbog velikog javašluka u FK Partizan – rekao je Bogdanović.

Rođeni Sarajlija se potom osvrnuo na šanse crveno-belih u prestojećim utakmicama:

– Svaka utakmica našoj Zvezdi će biti teška u Evropi, jer je razlika i u kvalitetu, novcu, iskustvu. Zvezda juri prvu pobedu u Evropi nakon ne znam koliko godina, nije to lako ni protiv Monaka i Barselone, ali može da ostavi dobar utisak, oni su izjavili, neki komentatori, čak i članovi kluba, poredili su Zvezdu sa onom generacijom iz Barija. Nemaju oni današnji, levu nogu Vlade Jugovića, a desnu Dejana Savićevića, iako znamo da mu je desna bila malo slabija. Činjenica je da je jako puno uloženo novca, u elitnom su takmišenju, predstavljaju našu zemlju i Vladan Milojević je posle nesrećnog Bahara doneo disciplinu. Iako su izgubili 4:0, videlo se da se dobro brane, dobro idu u kontru, jer ne zaboravite da je to ipak Inter – naglasio je Bogdanović.

Na samom kraju je bio upitan o malom Maksimoviću koji je oduševio sve na prethodna dva meča:

– Da li je Mesi ili nije, to je spin koji tom klincu može mnogo tereta da donese, ali očigledno je da se radi o jako talentovanom klincu i čini mi se dobro vaspitanom, iz dobre porodice, on je biser koji treba da se brusi, i neka mu samo Bog da dobro zdravlje – zaključio je Bogdanović.

11
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter