0
Fudbal

Fudbal Soccer Friendly match-prijateljski mec Srbija v Francuska Paul Pogba Beograd, 09.07.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POL POBGA NAKON SMANJENJA SUSPENZIJE: „Noćna mora je konačno gotova“ (FOTO)

Objavljeno: 05.10.24 u 10:29

„Uvek sam tvrdio da nikada nisam svesno prekršio pravila VADA“

Pol Pogba će se vratiti na teren sledeće godine, nakon što mu je kazna za doping smanjena sa četiri godine na 18 meseci, odlučio je Sud za sportsku arbitražu. Francuski fudbaler moći će da se vrati treninzima u januaru 2025, dok će na zvaničnim utakmicama ponovo igrati od marta iste godine.

Iako je suspendovan u septembru 2023. godine zbog pozitivnog testa na testosteron nakon prve utakmice u sezoni 2023/2024, Pogba je i dalje pod ugovorom sa Juventusom do jula 2026. Od trenutka suspenzije, Juventus mu isplaćuje minimalnu platu.

Po objavi odluke o smanjenju kazne, Pogba je izrazio olakšanje.

Noćna mora je konačno gotova. Posle odluke Suda za sportsku arbitražu, jedva čekam da dođe dan kada ću ponovo moći da sledim svoje snove. Uvek sam tvrdio da nikada nisam svesno prekršio pravila VADA kada sam uzimao dodatak ishrani koji mi je propisao lekar i da to ni na koji način nije uticalo ili poboljšalo moj učinak. Želim da se zahvalim Sudu za sportsku arbitražu koji je saslušao moje objašnjenje. Bio je to izuzetno bolan period u mom životu kada je sve stavljeno na čekanje. Hvala vam još jednom za svu ljubav i podršku – izjavio je Pogba.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter