0
Košarka
srbija australija 52

FOTO: STARSPORT

PEŠIĆ SAOPŠTIO ODLUKU ČOVIĆU: Evo šta je odlučio trofejni stručnjak!

Objavljeno: 05.10.24 u 12:14

Novi predsednik, novi selektor!

Svetislav Pešić, kako stvari stoje i bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije, i dalje ostaje pri svojoj odluci da se ne vrati na mesto trenera nacionalnog tima.

Pešić je nedavno u Parizu osvojio bronzanu medalju sa „orlovima“, a ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije mu je istekao nedavno.

U razgovoru za Sportklub je otkrio:

-Imam neke druge planove u životu želim nešto drugo da radim. Nemam 57 nego 75 godina. Ne osećam apsolutno nikakvu obavezu ni prema kome.- rekao je Pešić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Istakao je da mu pri odluci jedino smeta odnos sa igračima:

-Ono što osećam je samo odgovornost prema igračima sa kojima sam radio u predthodne tri godine i to je ono što meni „smeta“ u mojoj definitivnoj odluci- dodao je Pešić

Otkrio je i šta je rekao predsedniku KSS-a:

-Čoviću sam već rekao novi predsednik, novi tim, novi potpredsednici, sve novo, početak novog novog olimpijskog ciklusa, novi trener, novo sve. Ne bežim od toga pomognem Čoviću i novom treneru koliko im pomoć od mene treba. Ništa novo nemam da saopštim-,  zaključio Pešić .

Svetislav Pešić je u drugom mandatu na klupi reprezentacije osvojio srebro na Svetskom prvenstvu na Filipinima prošle godine, dok je ove godine stigao do olimpijske bronze.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter