0
Domaći fudbal
Bibars Natho

FOTO: Starsport

PARTIZAN PONOVO VODI: Natho pokazao klasu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.24 u 19:52

Kraj prvog dela igre.

Partizan u subotu od 18.30 i časova na svom stadionu u Humskoj dočekuje ekipu Tekstilca, gde žele da nastave pobednički niz započet protiv Lučana u prošlom kolu.

Savo Milošević je izveo svoj prvi sastav od kako se vratio u Humsku, a interesantno je da je Grimaldo ponovo u startnoj postavi, nakon neigranja kod prošlog trenera.

PARTIZAN (4-2-3-1): A. Jovanović – Filipović, Ilić, Mujakić, Antić – Ovusu, Natho – Zubairu, Zahid, Grimaldo – Đ. Jovanović.

TEKSTILAC (4-2-3-1): Brać – Davidović, Sredojević, Marjanović, Luković – Jočić, Marčić – Skrobonja, Ukačukvu, Stojanović – Kodžić.

Rezultat nakon uvodnih 45 minuta iznosi 1:1.

Pre meča je održan minut ćutanja za najboljeg strelca u istoriji večitih derbija, Marka Valoka, a kako je to izgledalo možete pogledati OVDE.

Partizan je u prvih pola sata imao nekoliko ogromnih šansi, a čak tri stopostotne prilike promašio je Zahid, koji je uspeo i da požuti zbog prigovora.

Ipak, Norvežanin je ubrzo potom upisao asistenciju, gde je u sjajnoj kontri uposlio Zubairua, koji je doveo crno-bele u vođstvo.

Veliku šansu da duplira prednost propustio je pomalo sebični Jovanović, koji je pokušao da sam reši situaciju, ali je čuvar mreže protivnika bio na visini zadatka.

Potom odmah u sledećem napadu, gosti su dobili penal nakon reakcije iz VAR sobe, a Davidović je sigurno poravnao rezultat, a potom je odmah u sledećem napadu Zubairu majstorijom vratio prednost Partizanu, ali je VAR poništio taj gol.

Ipak, crno-beli su odmah na startu nastavka poveli golom Bibrasa Natha koji je pokazao koliko je i dalje krucijalan za igru crno-belih.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter