0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Cukaricki v Vojvodina referee sudija Milos Milanovic (L) and Head coach Nenad Lalatovic Beograd, 18.10.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LUČANI POBEDILI U PANČEVU: Lalatović se vratio na pobedničke staze!(VIDEO)

Objavljeno: 05.10.24 u 19:41

Mladost nastavlja borbu za mesto u Evropi!

Fudbaleri Mladosti iz Lučana savladali su Železničar u Pančevu rezultatom 2:1 (1:1) u utakmici 11. kola Mozzartbet Superlige Srbije i time se vratio na pobednički kolosek nakon poraza od Partizana u prethodnom kolu.

Tim Nenada Lalatovića je poveo već u prvom minutu kada je glavni arbitar Danilo Nikolić pokazao na „belu tačku“, a precizan sa 11 metara bio je Aleksandar Pejović kome je ovo 7. gol u šampionatu i time se izjednačio sa Šerifom Endiajeom na prvom mestu liste strelaca.

Lučanci su propustili priliku sredinom prvog poluvremena kada je u situaciji 1 na 1 šut Uroša Ljubomirca odbranio bivši golman Zvezde Zoran Popović.

Kako to obočno biva kazna je stigla u 39. minutu kada je Lazar Romanić, kapiten Železničara, uz pomoć Ćirkovića, koga je lopta zakačila na putu ka golu, poravnao rezultat.

Ekipa iz Lučana je i u nastavku bila konkretniji tim i ponovo dolazi do prednosti u 59. minutu kada je Varjačić iskoristio centaršut Pejovića i odneo sva 3 boda za Lučane.

Mladost ostaju na trećem mestu sa 22 osvojena boda, jednim manje od drugoplasiranog OFK Beograda. Železničar je na desetoj poziciji sa 13 osvojenih bodova.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter