0
Evropske lige
Screenshot 2024 10 05 183608

FOTO: Printscreen

LIDERI SIGURNI! Brentford i Vulvsi brojali do osam!(VIDEO)

Objavljeno: 05.10.24 u 18:43

Premijerligaši raspucani ovoga vikenda!

Lideri u šampionatu ekipa Liverpula savladala je na gostovanju u Londonu ekipu Kristal Palasa sa rezultatom 1:0. Pobednički gol je postigao Portugalac Žota u 9. minutu prvog poluvremena. Liverpul i posle ovog kola ostaje prvi na tabeli sa bodom više ispred prvih pratilaca.

Ekipa Mančester Sitija je u interesantnoj utakmici savladala ekipu Fulama 3:2. Golove za građane postigli su Kovačić 2 gola, koji se nalazi u sjajnoj formi nakon povrede Rodrija i Doku, dok su u poraženoj ekipi strelci bili Andreas Pereira i Muniz.

Treći konkurent za titulu Arsenal savladao je nakon preokreta na domaćem terenu ekipu Sautemptona. Vodeći gol za goste postigao je Arčer u 55 minutu da bi Arsenal nekoliko minuta kasnije izjednačio preko Haverca u 58. minutu. Golovima Martinelija i Sake, londoski tim nastavlja juriš na prvu titulu nakon 20 godina posta.

Pravu goleadu smo videli u zapadnom Londonu gde je ekipa Brentforda savladala Vulverhempton sa 5:3.

Svi rezultati današnjeg dana:

Kristal palas – Liverpul  0-1;

Arsenal – Sautempton 3-1;

Brentford – Vulverhempton 5-3;

Lester – Bornmut 1-0;

Mančester siti – Fulam 3-2;

Vest Hem – Ipstvič 4-1

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter