0
ATP
Serbia v Russia Davis Cup First round

FOTO: Starsport

RUS BRANI NOVAKA: „Ne razumem zašto Đokovića predstavljaju kao lošeg“!

Objavljeno: 04.10.24 u 19:42

Sjani ruski teniser stao je u odbranu najboljeg tenisera sveta svih vremena!

Danil Medvedev, kao i mnoštvo drugih tenisera sveta, se nalazi u Šangaju gde nastupa na turniru popularnih „hiljadarki“. Rus je govorio za ruski sajt“Bet bum“ o odnosu medija prema najboljem u istoriji:

-Ne razumem zašto neki mediji Novaka Đokovića ponekad predstavljaju kao lošeg. U stvari, predstavljaju ga kao goreg od drugih.I uvek pokušavam da objasnim ljudima da nije tako.-

Kao i mnoštvo ljudi koji lično poznaju Novaka, Medvedev ima samo lepe reči za najboljeg svih vremena.

– Uvek sam govorio da su mi treninzi sa Novakom mnogo značili. Ne mogu da kažem da sam zahvaljujući njima bio u stanju da uđem u prvih 100 ili slično. Ali za mene je svaki trening sa njim bio veoma lepo iskustvo. Nikada nije bilo važno gde se nalazim u svetu tenisa, on se uvek isto ponašao prema meni. Uvek veoma lepo, prijateljski. – dodao je rus, nastavio u istom tonu:

On je dobra osoba i odličan teniser. Njegovo ponašanje je sjajan primer. Kada sam ušao u prvih deset i počeo dobro da igram, uvek sam se trudio da zapamtim da je Novak uvek isti, bez obzira ko si i šta predstavljaš. On je jednostavno uvek svoj – zaključuje Medvedev.

Medvedev se plasirao u treće kolo turnira u Šangaju pobedom nad brazilcem Sejbotom 7:5, 7:5, a protivnik u narednoj rundi biće mu italijan Arnaldi.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter