0
Evroliga
GZEcyTnW4AAwF5I

FOTO: KK Crvena zvezda

(POLUVREME) IZUZETNO LOŠA ZVEZDA ZA SADA: Imaju ‘crveno-beli’ priključak, ali ne i odgovor za energiju Pariza! (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.24 u 21:46

Svesni su i igrači Zvezda da u nastavku moraju mnogo bolje.

Pariz svoju prvu utakmicu ikada u Evroligi igra večeras na domaćem parketu, protiv aktuelnog prvaka Jadrana, ekipe Crvene zvezde.

Ako je verovatni kladionicama, Crvena zvezda je blagi favorit uoči ovog susreta. Pariz i ‘crveno-beli’ iz Beograda ranije se nisu susretali.

Oba tima počela su susret izuzetno energično.. Ipak, lepota košarke možda je bila na malo nižem nivou prvih par minuta, što je i za očekivati u ovom periodu sezone.

Prve poene u novoj sezoni Evrolige za Crvenu zvezdu postigao je Nikola Kalnić, koji je ostao sam na šutu za tri poena, posle Jagovog dodavanja.

Fenomenalnu blokadu zabeležio je Džoel Bolomboj, sprečivši gotovo sigurne poene rivala. Pariz mnogo trči i forsira igru u tranziciji, ali se Zvezda sa tim dosta dobro nosila tokom prve deonice večerašnjeg susreta.

Bitan momenat za Pariz bio je ulazak u igru Maoda Loa. Nemački bek uneo je živost u napad svog tima i pogodio neke izuzetno bitne šuteve.

Tako je istovremeno uspeo da uvuče nervozu u igru Zvezde, koja je počela da greši. Sve to je rezultiralo boljom igrom domaćina, koji je nakon prve deonice imao prednost – 18:17.

Zvezda je dosta smušno izgledala u napadu, dok je odbrana polako popuštala. U tim momentima mnogo lakše je Pariz stizao do poena, naročito u periodu kada je Luka Mitrović bio na poziciji centra.

Dosta nervozno Crvena zvezda reagovala je na energični Pariz i iz toga su proizilazile brojne greške. TJ Šorc bio je izuzetno raspoložen za igru, što je bilo dovoljno domaćinu da na poluvremenu vodi sa 43:35.

Пласман обезедио Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter