0
Evroliga
Matijas Lesor

Mathias Lessort of Panathinaikos AKTOR Athens during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade bet and Panathinaikos Aktor Athens at Stark Arena on March 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport)

LESOR ŽELI DA UNAPREDI SVOJU IGRU JOŠ VIŠE: „Hoću da šutiram za tri poena“ (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.24 u 15:22

Lesor sprema novo oružje!

Matijas Lesor spreman je da doda novu dimenziju svojoj igri, jer se sprema da šutira trojke. Francuski centar nedavno je otkrio da intenzivno radi na ovom aspektu svoje igre, što bi moglo postati novo oružje u njegovom košarkaškom arsenalu.

U dosadašnjem delu sezone, Lesor je pokazao da je jedan od najefikasnijih centara u Evropi. Tokom otvaranja Evrolige, njegov Panatinaikos je savladao Albu u Berlinu rezultatom 87:77, a Lesor je doprineo pobedi sa 14 poena i osam skokova. Samo je Kendrik Nan bio bolji, sa dva poena više.

Nakon meča, Lesor je za grčki portal SDNA izjavio da planira da implementira šut za tri poena u svoju igru, što bi moglo značajno uticati na protivničke timove.

Hoću da šutiram za tri poena, hoću da radim na tome i to i vežbam. Hoću da igram kako košarka treba da se igra. Neću juriti šuteve za tri poena, ali šutiraću – rekao je Lesor.

Ovo pitanje o šutu za tri poena proizašlo je iz činjenice da je Lesor pokušao dva šuta sa distance protiv Albe, ali je promašio oba.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter