2
Evroliga
Partizan Mozzart Bet v AEK Betsson: NIS Open Air Friendly Tournament

Partizan Mozzart Bet v AEK Betsson: NIS Open Air Friendly Tournament

KAPITEN ZNA ŠTA JE DOVELO DO PORAZA: Vanja Marinković je ovako video utakmicu protiv Baskonije! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 04.10.24 u 09:15

„Mislim da smo se borili do poslednjeg šuta!“

Partizan je doživeo poraz u prvom kolu ove sezone protiv Baskonije rezultatom 88:82, a kao ključni faktor neuspeha kapiten Vanja Marinković ističe „jeftine greške“ koje su koštale crno-bele.

Jeftine greške! Na šest razlike, ja prvi dižem u prvom poluvremenu. Brzi šutevi, umesto da igramo sa strpljenjem i malo pametnije i da tih 6 – 8 poena imamo u svojim rukama, mi smo izdivljali. Počev od mene. Jeftin poraz, jeftine greške, sreća pa je prvo kolo, pa možemo da učimo iz toga. Mislim da smo se borili do poslednjeg šuta, jurili smo da bude što manja razlika. Sada ide Cibona za vikend, pa Madrid – izjavio je Marinković nakon utakmice.

Kapiten crno-belih osvrnuo se i na solidnu odbranu koju je tim prikazao tokom prvog poluvremena, kada su uspeli da svedu Baskoniju na svega 32 poena, ali i na problematičan pad koncentracije u drugom delu meča.

– Ekipa se bori, igra dobro odbranu. Ti kada svedeš bilo koga na 32 poena, a pogotovo ekipu koja ima ovakve individualce kao Hauarda, Monekea, Luvavua, to je velika stvar, ali moramo da nastavimo u tom ritmu, da nam se ne dešavaju „prazni hodovi“ kao protiv Spartaka drugo poluvreme, tako i sada. Opet kažemo to je sve jeftino, ako hoćemo nešto, a hoćemo, ne smemo da imamo te greške – dodao je on, ukazujući na potrebu za većom koncentracijom u narednim utakmicama.

Partizanov fokus sada se okreće ka vikendu i predstojećem duelu protiv Cibone, a ubrzo nakon toga očekuje ih i teška utakmica protiv madridskog Reala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0
2 Komentara
  1. Jedan rimski rob filozof je rekao: Ne pričaj kako se jede, već čini kako treba… Drugim rećima, Marinkoviću ne pričaj zbog kojih grešaka ste izgubili, već čini sve da do grešaka ne dodje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedan rimski rob filozof je rekao: Ne pričaj kako se jede, već čini kako treba… Drugim rećima, Marinkoviću ne pričaj zbog kojih grešaka ste izgubili, već čini sve da do gešaka ne dodje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter