0
Košarka
jokić nikola

FOTO: Printscreen

DENVER PROKOCKAO VOĐSTVO: Šampion savladao Jokića i družinu!(VIDEO)

Objavljeno: 04.10.24 u 21:17

Ekipa iz Denvera izgubila na startu priprema od šampiona iz Bostona!

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su u prijateljskoj utakmici protiv Boston Seltiksa rezultatom 107:103 u Abu Dabiju. Ekipa iz Kolorada je vodila većim delom utakmice i u jednom momentu je imala i 13 poena prednosti ali su košarkaši Bostona bili hladnije glave i ostvarili pobedu!

Najbolji igrač sveta Nikola Jokić je na terenu proveo nešto više od 16 minuta i za to vreme upisao 14 poena , osam skokova, i po dve asistencije i ukradene . Rano je skrivio dva faula, ali ga Meloun nije izvukao iz igre, što se ispostavilo kao dobra odluka jer je vodio Denver do prednosti koju je potvrdio raspoloženi Porter sa nekoliko dobrih poteza. Amerikanac je meč završio sa 12 poena. Džamal Marej nije podigao formu nakon užasnog nastupa na Olimpijskim igrama pa je zabeležio svega 3 poena.

Rasel Vestbruk je na debiju skupio 12 poena ali uz loše procente iz igre uz 3/16. Potvrdio je najavu trenera Melouna da će biti jedan od lidera ovog tima jer je pored poena uhvatio četiri skoka i upisao osam asistencija.Pored njih istakli su se još i Džulijan Stroter sa 11, i Zik Nađi sa10 poena.

Najbolji pojedinac Bostona večeras je bio  Pejton Pričard sa 21 poenom uz šest trojki! Još je na to dodao šest asistencija uz četiri skoka. Džejson Tejtum  imao 12 poena  uz takodje skromne procente iz igre svega 7 od 18, šest skokova i pet asistencija. Braun je brojao do osam, a Džru Holidej do četiri.

Sledeći duel ovih timova na programu je u nedelju od 16 časova po našem vremenu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter