1
Fudbal

Aleksandar Vucic during Group G UEFA EURO 2024 qualifying football match between Serbia and Bulgaria in Leskovac, Serbia on Nov. 19, 2023. photo: Pedja Milosavljevic

ALEKSANDAR VUČIĆ UDARIO NA IGRAČE ZVEZDE: „Sramota me je kad izgube 4:0, pa kažu…“ (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.24 u 13:49

„Gubitnička filozofija, a ja sam vam već rekao, verujte pobedniku“

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prilikom odgovaranja na pitanja vezana za političku situaciju, nakratko je prešao na sportsku temu, kritikujući igrače Crvene zvezde.

Što se tiče pobeda i poraza, sramota me je da o tome govorim. Sramota me je i kada Zvezdini igrači, kada izgube 4:0, kažu nisu fascinirani onima koji su pobedili 4:0. To mi je ličilo na ovo kada izgubite od nekoga 10 ili 15 puta i više od toga, pa niste fascinirani onim koji vas je toliko puta pobedio. Gubitnička filozofija, a ja sam vam već rekao, verujte pobedniku – izjavio je Vučić.

Njegov komentar očigledno se odnosi na reči kapitena Crvene zvezde, Uroša Spajića, koji je nakon poraza od Intera izjavio da nije posebno impresioniran igrom italijanskog kluba.

Bukvalno smo prosuli sve što smo radili, znam koliko smo želeli da obradujemo navijače i pokažemo se u pravom svetlu, da možemo da igramo sa ovim ekipama. Inter nije ničem specijalno oduševio ni iznenadio, mi smo im poklonili od starta. Primili smo iz svlačionice gol iz slobodnjaka. Videli smo da možemo da igramo, puštali su nas, stvarali smo polušanse. Jednostavno, te greške su nedopustive, na ovom i svakom nivou se to ne prašta, Ligi šampiona, Ligi Evrope… Ne smemo to da dozvoljavamo sebi. Krivo mi je, jer smo dali dosta energije, želeli najbolje, ali tako se nekada namesti i to je to, idemo dalje, šta drugo da kažeš. Ne smemo da dozvolimo da nam se ponavljaju ovakve greške, one su nedopustive, zabranjene! Naučićemo iz svojih grešaka, rašćemo iz toga, moraš da veruješ u sebe, to nam je u nekim fazama falilo – rekao je Spajić za TV Arena sport nakon susreta.

5
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter