1
Evroliga
GY VHViXcAAdxRv

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN PORAŽEN NA STARTU EVROLIGE: „Crno-beli“ ispustili pobedu u poslednjoj deonici!

Objavljeno: 03.10.24 u 22:40

Velika šteta, jer su imali prednost tokom gotovo čitavog toka susreta.

Partizan je večeras od 21 čas gostovao ekipi Baskonije u okviru prvog kola Evrolige, a slavio je domaći sastav, rezultatom 88:82 (16:17, 21:16, 27:22, 29:22).

Obe ekipe meč su počele izuzetno smušeno i loše. Nisu uspevali tokom prvih pet minuta da pronađu pravi napadački ritam..

Baskonija je vodila, ali sve vreme je Partizan imao rezultatski priključan, te je lako uspeo i sam da pređe u vođstvo. Nakon prvih deset minuta, Partizan je vodio, 16:17. U prvom periodu vidno raspoloženi za igru, bili su centri Dejvis i Džons.

Druga deonica tekla je svojom prvom polovinom gotovo identično kao i prva četvrtina. Potpuni egal, na obe strane parketa.

MONSTRUOZNO: Partizanov centar za ovakvo zakucavanje treba ‘krivično’ da odgovara! (VIDEO)

U završnici drugog perioda uspeo je Partizan da ode na dva poseda prednosti i tako mirne glave odu na pauzu. Posle prvih 20 minuta, ‘crno-beli’ su vodili, 32:38.

GY M91SWAAA9DZP
FOTO: KK Partizan

Treća deonica bila je preslikana kao i prvo poluvreme. Rezultat se nije previše razlikovao, gosti iz Beograda su imali prednost i uspešno je održavali.

Baskonija je tek u poslednjoj deonici uspela da smogne snage i povede, nakon nekoliko vezanih poena sa linije penala. Tu prednost čuvali su do samog kraja i tako uspeli da slave.

Baskonija – Partizan 88:82 (16:17, 21:16, 27:22, 29:22)

BAS: Hauvard 17p, Luvavu-Kabarot 16p, Sedekerskis 14p

KKP: Tajrik Džons 22p, Dejvis 20p

Partizan se u drugom kolu Evrolige sastaje sa Real Madridom, takođe u Španiji.

 

 

5
6
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter